zaterdag, 29 februari 2020

Finale 6e divisie in Winterswijk

Finale 6e divisie in Winterswijk

Finale Jare ten Have en Carlijn VijzelaarOp zaterdag 25 mei vond de finale van de 6e divisie plaats in de Sport- en turnhal van Winterswijk. Jolein Soer, Jara ten Have, Carlijn Vijzelaar en Anne ten Velde wisten zich hiervoor te plaatsen. Jolein Soer mocht in wedstrijd 1 het spits afbijten. Op de balk wist Jolein een keurige oefening te laten zien. Zij wist zelfs te blijven staan en een mooie handstand te turnen. Op brug wist Jolein zichzelf opnieuw te bewijzen, hier wist ze een strakke oefening neer te zetten.
 

In de tweede wedstrijd kwamen Jara ten Have en Carlijn Vijselaar in actie. Ook zij wisten deze wedstrijd mooie oefeningen te vertonen. Eerst naar sprong. Daar wisten de turnsters mooie resultaten te behalen. Bij de brug helaas een val voor Jara, gelukkig wist Jara zicht te herpakken op balk en vloer. Carlijn heeft een mooie balk en vloer oefening laten zien. Ook heeft zij deze wedstrijd opnieuw de koprol op balk alleen gedaan.

 

In de derde en laatste wedstrijd was Anne ten Velde aan de beurt. Anne begon deze wedstrijd op de vloer. Haar beste onderdeel. En dit liet zij ook zien door een strakke oefening te turnen. Op sprong en brug ging alles naar wens, een paar wiebels bij de balk maar verder nette oefeningen. Haar laatste onderdeel was de balk. Helaas moest ze dit onderdeel vroegtijdig verlaten maar desondanks wist ze verder haar oefening naar behoren te turnen.

 

Finale Jolein Soer Finale Anne ten have

Gymzaal Curieplein

Curieplein 19
7242 KH  Lochem

Gymzaal De Zuiderenk

Prins Frisolaan 12a
7242 GZ  Lochem

Ledenadministratie

Boukje van den Toren

ledenadministratie@briniolochem.nl