donderdag, 01 oktober 2020

Succes voor turnsters 6e Divisie

Succes voor turnsters 6e Divisie

3e PW Maxime Carlijn en JaraZaterdag 13 april 2019 was de laatste voorronde van de 6e divisie. Deze wedstrijd werd gehouden in Doetinchem. Bij deze laatste wedstrijd wisten de Brinio Lochem turnsters opnieuw medailles mee naar huis te nemen en zelfs een paar mooie finale plaatsen te behalen.

Jolein Soer, Mare van der Woude, Jet Teelen en Anne ten Velde mochten in de eerste wedstrijd hun oefeningen laten zien. Mare, Jet en Jolein deden mee in de categorie pupil 1, D3. Mare turnde een zeer nette balk oefening en een nette zweefrol op sprong. Mare is deze wedstrijd 8e geworden. Jet wist zichzelf te bewijzen op de vloer en balk door strakke oefeningen te turnen. Jet is deze wedstrijd 5e geworden. Jolein wist ook een nette 4-kamp te turnen. Door haar prestatie wist ze opnieuw het podium te behalen. Met een mooie gouden medaille kon Jolein richting Lochem. Tevens heeft ze zich geplaatst voor de regiofinale. Anne deed mee in de categorie pupil 2, D3. Ook Anne wist naar behoren te turnen. Door nette oefeningen neer te zetten behaalde ze een knappe 3e plaats. Anne is hierdoor geplaatst voor de regiofinale.

In de tweede wedstrijd waren Jara ten Have, Carlijn Vijselaar en Maxime Wagelaar aan de beurt. Zij deden mee in de categorie jeugd 1, D3. Carlijn heeft een zeer nette sprong oefening laten zien en een mooie rol op balk zij behaalde vandaag de 4e plek. Hierdoor is Carlijn door naar de finale. Maxime heeft deze wedstrijd voor het eerst op gehurkt op de brug. Doordat haar alles vandaag is gelukt, wist Maxime de bronzen medaille mee naar huis te nemen. Jara wist vandaag nette oefeningen te laten zien op de 4 damestoestellen. Hierdoor mocht Jara het zilver meenemen naar huis. Ook is ze hierdoor geplaatst voor de regiofinale.

De finale wordt gehouden in Winterswijk op 25 mei 201

3e PW Mare Anne Jolein en Jet

Gymzaal Curieplein

Curieplein 19
7242 KH  Lochem

Gymzaal Sint Joseph

Prins Frisolaan 12a
7242 GZ  Lochem

Ledenadministratie

Wendy Colenbrander

ledenadministratie@briniolochem.nl