zaterdag, 29 februari 2020

Veelbelovende prestaties van onze turnsters 6e divisie

Veelbelovende prestaties van onze turnsters 6e divisie

2epwMareAnne JoleinZaterdag 23 februari mochten de 6e divisie turnsters van Brinio Lochem deelnemen aan de tweede plaatsingswedstrijd in Steenderen. In de eerste wedstrijd kwamen Mare van der Woude, Jolein Soer en Anne ten Velde in actie. Mare en Jolein deden mee in de categorie pupil 1, D3. Mare wist  bij deze wedstrijd haar hele vloer oefening uit haar hoofd, waar ze de afgelopen trainingen veel op geoefend heeft. Deze oefening heeft zij zeer netjes geturnd. Mare vond zichzelf terug op een knappe 6e plaats. Jolein wist een balkoefening naar behoren te turnen. Ook op de andere toestellen liet Jolein zien dat ze uit het goede hout gesneden is.  Jolein mocht vandaag opnieuw plaatsnemen op de eerste plaats. Met een mooie gouden medaille ging zij huiswaarts. Anne deed mee in de categorie pupil 2, D3. Anne was wat zenuwachtig voor de koprol op balk, deze zenuwen waren uiteindelijk nergens voor nodig. Door haar zenuwen te overwinnen wist ook vandaag Anne het podium te halen. Zij mocht naar huis met de bronzen medaille.

In wedstrijd 2 mochten Jara ten Have en Carlijn Vijselaar laten zien wat ze in hun mars hadden. Beide meiden deden mee in de categorie jeugd 1, D3. Carlijn wist haar angsten bij de balk te overwinnen. Ook heeft Carlijn een zeer nette vloer oefening geturnd. Carlijn greep net naast het podium en vond zichzelf terug op de 4e plaats. Jara wist en mooie vierkamp te turnen, dit bracht haar op de tweede plek.

In de derde en laatste wedstrijd mocht Jill Bosman haar oefeningen laten zien. Zij deed mee in de categorie jeugd 2, supp. H. Met een mooie balkoefening wist zij op dit toestel de eerste plaats te behalen. In de einduitslag is Jill op een 15e plaats terechtgekomen.

De derde en laatste voorronde voor deze turnsters zal plaatsvinden op zaterdag 13 april.

uitslagen

Gymzaal Curieplein

Curieplein 19
7242 KH  Lochem

Gymzaal De Zuiderenk

Prins Frisolaan 12a
7242 GZ  Lochem

Ledenadministratie

Boukje van den Toren

ledenadministratie@briniolochem.nl