zaterdag, 29 februari 2020

2e Plaatsingswedstrijden 5 e Divisie

2e Plaatsingswedstrijden 5 e Divisie

Roos Annelie Sara en PhloxDeze wedstrijden werden gehouden op 17 februari in de Sport- en turnhal van Winterswijk.

In de eerste wedstrijd waren Elze-Noor Mol en Esmee Colenbrander aan de beurt. Zij deden mee in de categorie instap D2. Voor Esmee was dit haar eerste wedstrijd. Zij wist mooie oefeningen neer te zetten en zich mooi strak te houden op de brug. Elze-Noor heeft een nette oefening laten zien op de vloer met twee moeilijke handstanden.

In de tweede wedstrijd mochten Phlox Berens, Annelie ten Have, Roos Meijer en Sara van Aalderen hun oefeningen laten zien. Zij deden mee in de categorie pupil 1 D2. Phlox heeft zeer nette oefeningen laten zien. Op de vloer en brug wist zij alle plusjes te behalen en heeft deze zeer netjes uitgevoerd. Annelie wist bij de brug haar hoge opzwaai te verbeteren door hem hoog op te gooien en zeer strak te turnen. Ook bij sprong wist zij zich te bewijzen door een twee mooie handstand platvallen te turnen. Roos wist haar angsten te overwinnen en een hele mooie oefening te turnen op de balk! Ook het op hurken is haar deze keer gelukt.
Sara wist haar doel te behalen en zij turnde een hele mooie balk oefening. Sara wist tijdens de balkoefening keurig op de 10 cm. dunne balk te blijven staan!

In de derde wedstrijd was het de beurt aan Suus Kastenberg, Esmee Schekman en Fien Hietbrink. Zij deden mee in de categorie pupil 2 D2. Suus wist bij brug mooi door te turnen en het ophurken te behalen. Ook heeft zij hier haar zwaaien weten te verbeteren. Esmee heeft twee zeer strakke oefeningen laten zien op de sprong. Ook heeft zij zichzelf bewezen op de brug en heeft daar een mooie oefening weten neer te zetten. Fien heeft een mooie brug oefening geturnd. Ook wist zij haar overslag op vloer en sprong goed uit te voeren waardoor zij een strakke heeft laten zien.  

In de vierde tevens laatste wedstrijd was het de beurt aan onze junioren. Fenna Tabak, Anouk Schekman en Birtte Uenk mochten zichzelf bewijzen. Zij deden mee in de categorie junior Supplement F. Fenna heeft bij de sprong een mooie overslag met een gespannen lichaam laten zien. Ook haar brug ging erg goed. Anouk heeft een erg nette en strakke oefening laten zien op de vloer en brug. Birtte heeft haar angsten opnieuw overwonnen en bij de sprong met plank gesprongen. Ook is zij deze wedstrijd op de balk blijven staan en heeft ons een mooie oefening laten zien. 

De volgende wedstijd zal plaatsvinden op 31 maart in de Sazahal in Doetinchem.

Uitslagen Excel
uitslagen .pdf

         Anouk Fenna en Birte Elze Noor en Esmee Colenbrander Fien Esmee en Suus Suus Esmee en Fien 

 

 

 

Gymzaal Curieplein

Curieplein 19
7242 KH  Lochem

Gymzaal De Zuiderenk

Prins Frisolaan 12a
7242 GZ  Lochem

Ledenadministratie

Boukje van den Toren

ledenadministratie@briniolochem.nl