zaterdag, 30 mei 2020

Drie medailles voor turnsters 6e Divisie

Drie medailles voor turnsters 6e Divisie

Uitslagen1ePW6eDivisieCarlijn Jade Maxime en JaraZaterdag 19 januari 2019 heeft de eerste plaatsingswedstrijd van de 6e divisie plaatsgevonden. In wedstrijd 1 mochten Mare van der Woude, Jet Teelen, Jolein Soer en Anne ten Velde zich bewijzen. Mare, Jet en Jolein deden mee in de categorie pupil 1, D3. 

Anne deed mee in de categorie pupil 2, D3. Mare had een zeer nette vloer oefening en een mooie sprong. Jet had een zeer strakke oefening op de balk en brug. Jolein mocht deze wedstrijd zelfs het podium betreden, zij werdt namelijk eerste. Anne wist na lang oefenen alle oefeningen uit het hoofd en turnde daarom mooie oefeningen op de 4 dames toestellen.

In wedstrijd 2 mochten Carlijn Vijselaar, Jara ten have, Jade Bannink en Maxime Wagelaar laten zien wat ze waard waren. Zij deden mee in de categorie jeugd 1, D3. Ook deze ronde werd er eremetaal voor Brinio behaald. Jade met een zeer mooie oefening op de brug en op de sprong en mocht op de derde plek komen te staan. Carlijn mocht deze wedstrijd de zilveren medaille mee naar huis nemen. Zij werd tweede. Jare heeft nette oefeningen op de balk en brug laten zien. Zelfs met op hurken op de brug. Maxime had vandaag een mooie balkoefening en bleef met de koprol op de balk.

In de laatste wedstrijd, wedstrijd 3, mocht Jill Bosman mee doen in de categorie jeugd 2, supplement H. Met wat spanning voor de vloer mocht Jill van start gaan op dit onderdeel. Hier turnde zij een nette oefening. Op de balk wist Jill zich te bewijzen met een zeer nette oefening, zelfs zonder te vallen.

De volgende plaatsingswedstrijd zal plaats vinden op 23 februari 2019.


1ePW6eDivisieMare Jolein Anne en Jet

1ePW6eDivisie Jill

Komende agenda items

Geen evenementen

Gymzaal Curieplein

Curieplein 19
7242 KH  Lochem

Gymzaal De Zuiderenk

Prins Frisolaan 12a
7242 GZ  Lochem

Ledenadministratie

Boukje van den Toren

ledenadministratie@briniolochem.nl