dinsdag, 25 juni 2019

Eerste plaatsingswedstrijd 5e divisie

Eerste plaatsingswedstrijd 5e divisie

Birtte Uenk Fenna Tabak en Anouk SchekmanZondag 13 januari 2019 heeft de eerste plaatsingswedstrijd van de 5e divisie plaatsgevonden. Deze wedstrijd werd gehouden in Didam.

In de eerste wedstrijd waren Elze-Noor Mol en Juul Struijk aan de beurt. Zij deden mee in de categorie instap D2. Voor beide dames was dit de eerste keer dat zij meededen aan een district wedstrijd. Dus extra spannend! Elze-Noor turnde een hele mooie oefening op de vloer met mooie handstanden, op de brug wist zij overal goed te spannen. 
Juul wist een nette balk en brug oefening te turnen met een mooie hoekhang.

In de tweede wedstrijd mochten Phlox Berens, Annelie ten Have, Roos Meijer en Sara van Aalderen hun oefeningen laten zien. Zij deden mee in de categorie pupil 1 D2. Phlox heeft zeer nette oefeningen laten zien met hier en daar een wiebel op de balk. Annelie hield bij de brug en ook bij de andere oefeningen haar benen mooi recht te houden. Ook bij sprong wist zij zich te bewijzen door een zeer nette handstand platval te turnen. 
Roos wist haar angsten te overwinnen en een hele mooie oefening te turnen op de balk! Ook haar vloer ging erg goed met een zeer mooie oefening.
Sara wist haar doel te behalen en zij turnde een hele mooie balk oefening. Ook wist zij zichzelf te bewijzen op de brug door haar nieuwe afsprong mooi te turnen.

In de derde wedstrijd was het de beurt aan Suus Kastenberg, Esmee Schekman en Fien Hietbrink. Zij deden mee in de categorie pupil 2 D2.
Suus wist bij brug mooi door te turnen en het ophurken te behalen. Ook wist zij op de balk te blijven staan met haar radslag! 
Esmee heeft voor het eerst zelf overgesprongen bij de brug en wist daarom een mooie oefening te turnen op de brug. Ook heeft zij zichzelf bewezen op de balk en heeft daar een mooie oefening weten neer te zetten. Fien heeft een mooie brug oefening geturnd. Ook wist zij haar overslag op vloer goed uit te voeren.

In de vierde tevens laatste wedstrijd mochten Fenna Tabak, Anouk Schekman en Birtte Uenk zichzelf bewijzen. Zij deden mee in de categorie junior Supplement F. 
Fenna wist op de balk te blijven staan met haar radslag en bij de sprong heeft zij een mooie overslag met een gespannen lichaam laten zien. Anouk wist ook te blijven staan op de balk met de radslag. Zij turnde op de brug een zeer nette oefening. Birtte heeft haar angsten overwonnen en bij de sprong met plank gesprongen. Ook wist zij bij de brug een zeer mooie oefening te turnen.

De eerst volgende wedstrijd voor deze turnsters vindt op 17 februari 2019 in Winterswijk!

Uitslagen:
Instap D 2
Pupil1 D 2
Pupil 2 D 2
Junior supplement F

 Elze Noor Mol en Juul Struijk
Esmee Schekman Suus Kastenberg en Fien Hietbrink


Roos Meijer Annelie ten Have Phlox Berens en Sara van Aalderen
 

Komende agenda items

Gymzaal Curieplein

Curieplein 19
7242 KH  Lochem

Gymzaal De Zuiderenk

Prins Frisolaan 12a
7242 GZ  Lochem

Ledenadministratie

Keimpe Klompe

ledenadministratie@briniolochem.nl