donderdag, 23 januari 2020

Brinio jongens turnen geweldige districts finale !

Brinio jongens turnen geweldige districts finale !

medaille winnaars districts finale 2016Op zaterdag 23 april hebben maar liefst 8 jongens van onze vereniging deelgenomen aan de districtsfinale in Emmeloord. In de ochtend was Kamiel Bot die het spits of mocht bijten in de categorie Benjamin 15. Na zes mooie oefeningen heeft Kamiel een mooie 3e plaats op sprong en een 6e plaats in het algemeen klassement behaald.

In de middagwedstrijd mochten Phillip de la Rie, Deyan Hazewinkel, Stef Harts en Milan Ruiter hun wedstrijd turnen. Phillip turnde in de categorie instap 14 en behaalde een eerste plaats op sprong en een derde plaats op sprong. Echter kwam hij net 0,65 punt tekort voor een podiumplek in het algemeen klassement.
Deyan Hazewinkel werd in de categorie instap 13 eerste op het onderdeel rekstok en werd in een sterk deelnemersveld 9de in het algemeen klassement. In dezelfde categorie als Deyan waren het Stef Harts en Milan Ruiter die de wedstrijd van hun leven turnden. De respectievelijke 3de plaats voor Stef en 2deplaats voor Milan waren meer dan verdiende loon na hard werken.

In de laatste wedstrijd mochten Ruben Boesveld, Mike Krabbenborg en Erwin Kolkman hun wedstrijd turnen. Na een sterke wedstrijd kwam Ruben 0,6 punt te kort voor een medaille en werd hij vierde in de categorie pupil 11.
In de categorie junior 1 niveau 11 bleef Mike de concurrentie net genoeg voor om een mooie bronzen medaille huiswaarts te nemen. Erwin wist zich door een eerste plaats op voltige en een geweldige wedstrijd op de andere toestellen naar een tweede plaats in Jeugd 11 te turnen.

Al met al kunnen alle jongens terugkijken op een geweldige finale waarbij ze hebben laten zien zich goed te kunnen meten met jongens van andere verenigingen. Tijdens de toestelfinales op 4 juni zullen de jongens nogmaals in Eibergen in actie komen met hopelijk mooie weer resultaten als gevolg.

Ook een groot compliment aan de leiders van de jongens, Christine en Leon, om zo veel jongens mee te laten doen en zulke goede prestaties te behalen. Petje af!

De officiƫle uitslag vind je op hier

 

Gymzaal Curieplein

Curieplein 19
7242 KH  Lochem

Gymzaal De Zuiderenk

Prins Frisolaan 12a
7242 GZ  Lochem

Ledenadministratie

Boukje van den Toren

ledenadministratie@briniolochem.nl