maandag, 27 januari 2020

Brinio Turners leggen beslag op 8 medailles

Brinio Turners leggen beslag op 8 medailles

Stef HartsOp zaterdag 12 januari jongstleden tijdens de Rayonkampioenschappen in Barchem hebben onze turners beslag weten te leggen op maar liefst 8 medailles.
De wedstrijd wordt traditiegetrouw georganiseerd door DOS Barchem in het tweede weekend van januari. Na twee weken kerstvakantie was de energie weer volledig opgeladen en konden jongens van zes verenigingen hun turnkunsten laten zien in Barchem.

In de categorie Benjamin 21 wist Jeremy Uitenbroek beslag te leggen op het goud. 
Herre Hassink wist ditzelfde resultaat te behalen in de categorie Instap 20.
In de categorie Pupil 18 werd het volledige podium opgeeist door de jongens uit Lochem met respectievelijk goud voor Frank Harts, zilver voor Bram Horstman en het brons voor Pim Teelen. Het blik in deze categorie was voor Cas Trekop, die eveneens bij Brinio Lochem turnt.
Gijs Hermans werd eerste in de categorie Instap 19, net voor Tom Dijkmans, ook van Brinio. Gijs Hermans
De kers op de taart was voor Stef Harts die met een stabiele wedstrijd zonder fouten een eerste plaats in de categorie Jeugd 17 uit het vuur wist te slepen, net voor de turner van WSV uit Warnsveld.

Op 9 februari staat de volgende wedstrijd voor de jongens op het programma in Aalten waarbij kwalificatie voor de districtsfinale in Putten op het spel staat. Er is in de eerste wedstrijd een goede uitgangspositie behaald maar de vraag blijft of de jongens hun zenuwen onder controle weten te houden. 

 

Gymzaal Curieplein

Curieplein 19
7242 KH  Lochem

Gymzaal De Zuiderenk

Prins Frisolaan 12a
7242 GZ  Lochem

Ledenadministratie

Boukje van den Toren

ledenadministratie@briniolochem.nl