maandag, 27 januari 2020

Frank Harts kampioen van District Oost

Frank Harts kampioen van District Oost

Finale District Oost 2

De 6 Brinio jongens die zich via de Gelderse plaatsingswedstrijden in Hattem en Lochem geplaatst hadden voor de finale van District Oost was het op 19 maart tijd om het op te nemen tegen collega’s uit Gelderland, Overijssel en de Flevopolder . De jongens turnden de voorgeschreven oefenstof nivo NTS (Nationaal Turn Systeem) 11 tot 15. De wedstrijden vonden plaats in Sporthal Putter Eng in Putten.

In de categorie Instap 15 deden twee Brinio jongens mee, en met succes!!! Frank Harts werd 1e en kreeg een gouden medaille omgehangen, Cas Trekop werd tweede en kreeg de zilveren medaille. Een fantastische prestatie van deze beide jongens.

Pim Teelen werd 6e in de categorie Instap 14. In de categorie Pupil 13 eindigde Ruben van Engbrink net naast het ereschavot hij werd 4e. Stef Harts werd 5e in de categorie Pupil 12. Ten slotte behaalde Milan Ruiter een prima 6e plaats in de categorie Pupil 11. Alle jongens en hun begeleiders van harte gefeliciteerd met deze fantastische resultaten.

Op zaterdag 1 april is de laatste wedstrijd van dit seizoen voor deze jongens dan worden er in Harderwijk de toestelfinales geturnd.
Voor de geïnteresseerden onderstaand de scores die de jongens op ieder toestel behaalden.
Frank en Cas Instap 15
Pim Instap 14
Ruben Pupil 13
Stef Pupil 12
Milan Pupil 11

 

Gymzaal Curieplein

Curieplein 19
7242 KH  Lochem

Gymzaal De Zuiderenk

Prins Frisolaan 12a
7242 GZ  Lochem

Ledenadministratie

Boukje van den Toren

ledenadministratie@briniolochem.nl