maandag, 27 januari 2020

Grote deelname aan jongens wedstrijden in Lochem

Grote deelname aan jongens wedstrijden in Lochem

De deelnemers en hun begeleiders resize

Dat het “Epke” effect ook in onze regio werkt bleek zaterdag 18 februari tijdens turnwedstrijden in Sporthal De Beemd Lochem. Ongeveer 150 jongens uit heel Gelderland namen deel aan de door onze vereniging georganiseerde plaatsingswedstrijd van Rayon Oost van de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) Zowel op de sporthalvloer als op de tribune van sporthal De Beemd was het een drukte van jewelste. Er waren maar liefst 3 wedstrijden nodig om alles in goede banen te leiden. Maar door de goede organisatie van onze vereniging verliep alles feilloos en op tijd.

Er namen ook 9 jongens van Brinio deel. De Lochemse jongens turnden heel sterk. Het best turnden de jongens in niveau Instap 15 hier werd Frank Harts eerste en Cas Trekop tweede.

De resultaten die onze jongens behaalden:
Benjamin 15      : Brons Gijs Hermans
Instap 15          : Goud Frank Harts en Zilver Cas Trekop
Instap 14          : 4de Pim Teelen
Instap 13          : Philipp de la Rie 8ste
Pupil 11            : Brons Milan Ruiter
Pupil 12            : Stef Harts 4de en Deyan Hazewinkel 8ste
Pupil 13            : Ruben van Engbrink 5de

Door de resultaten van de 1e plaatsingswedstrijd die op 3 december in Hattem werd gehouden en de wedstrijd in Lochem hebben de volgende jongens zich geplaatst voord de finale van het district Oost (Overijssel en Gelderland) Milan Ruiter, Cas Trekop, Frank Harts, Pim Teelen, Stef Harts en Ruben van Engbrink De finale wordt op 18 maart gehouden in Putten.

Door de inzet van veel Brinio vrijwilligers verliep alles probleemloos. Het was een lange dag voor velen. Om acht uur aanwezig om alles op te starten en om 18.15 uur was de prijsuitreiking van de laatste wedstrijd. De bouwploeg heeft de toestellen vrijdagavond opgehaald uit het Curieplein en klaargezet in de hal. Zaterdagavond na afloop van de laatste wedstrijd alles afgebroken en terug gebracht. Een hele klus voor de heren.
Alle vrijwilligers HARTELIJK DANK!!!!

download foto's hier

 

 

 

 

Gymzaal Curieplein

Curieplein 19
7242 KH  Lochem

Gymzaal De Zuiderenk

Prins Frisolaan 12a
7242 GZ  Lochem

Ledenadministratie

Boukje van den Toren

ledenadministratie@briniolochem.nl