zaterdag, 29 februari 2020

Jazz uitvoering einde seizoen

Jazz uitvoering einde seizoen

Jazz uitvoering einde seizoen

Op zaterdagavond 2 juli j.l. was het zo ver, het gezamenlijk optreden van de jazz. Deze avond werd georganiseerd in de gymzaal boven de Toermalijn.

In januari 2015 hebben we dit optreden ook gehad, dit was de aller eerste keer. Dit is ons zo goed bevallen, dat dit zelfs een jaarlijks terugkerend optreden wordt.
Dit optreden is ter vervanging voor de clubkampioenschappen.

De avond begon om 18.30 uur. De show werd geopend door Focus uit Markelo. Chantal volgt een KNGU dansopleiding en een opdracht was om met haar stage groep een optreden te verzorgen. Markelo mocht het spits afbijten en daarna heeft de voorzitter Henk Brons de show geopend. Alle groepen van de jazz deden mee. Elke groep heeft 2 dansen laten zien die zij in het afgelopen seizoen hebben aangeleerd. Dit konden nieuwe dansen zijn, maar ook dansen die de groepen erg leuk vonden, zodat ze deze nogmaals konden laten zien! Tevens was dit optreden de afsluiting van het seizoen. Na de afsluiting was nog één gezamenlijke les en daarna lekker vakantie vieren! Wij danken iedereen voor hun grandioze inzet.
Groetjes, Silke en Chantal

Note webmaster:
Helaas is dit artikel begin september pas binnengekomen . Excuses hiervoor

 

Gymzaal Curieplein

Curieplein 19
7242 KH  Lochem

Gymzaal De Zuiderenk

Prins Frisolaan 12a
7242 GZ  Lochem

Ledenadministratie

Boukje van den Toren

ledenadministratie@briniolochem.nl