donderdag, 01 oktober 2020

Demo Brinio jazzmeiden in Baak

Demo Brinio jazzmeiden in Baak

Zondag 20 maart 2016 was het weer zover, de jaarlijkse demo in Wichmond georganiseerd door D.O.G. Baak. Een demonstratie waar Brinio ook elk jaar aan mee doet. Dit keer heeft de jazz deelgenomen met 4 groepen; jazz 2 Shine, jazz 3 UP!, jazz 4 Rhythm en Demo B Boost.

jazz 3 UP! zij dansten op het nummer van de Vengaboys, we are going to Ibiza Jazz 4 Rhythm danste op het opzwepende nummer van Eva Simons ‘’Policeman’’ Demo B boost met hun dans ‘’like I can’’ van Sam Smith
     

Jazz 2 Shine mocht het spits afbijten, zij mochten als eerst van Brinio optreden op het nummer ‘’klaar voor de start’’. Een dans die ze heel snel hebben aangeleerd, van Silke Winkels, maar zeer goed was uitgevoerd! Jazz 2 danst sinds korte tijd onder leiding van Silke Winkels, het was dus een spannende dag zowel voor jazz 2 als voor Silke.

Jazz 3 UP! Mocht als tweede na de pauze optreden met het vrolijke nummer ‘’we are going to Ibiza’’ van de Vengaboys. Ze werden ontvangen door een groot applaus en een nog groter applaus toen de dans af was, ze hebben super goed gedanst!

Jazz 4 Rhythm danste weer op het opzwepende nummer van Eva Simons ‘’Policeman’’. Met hun losse haren en korte broekjes werd de dans pittig maar toch ook een beetje sexy. Je zag dat het publiek weer vol energie zat tijdens het zien van deze dans!

Naast alle recreatiegroepen mocht ook demo B Boost nog een keer optreden met hun dans ‘’like I can’’ van Sam Smith. Een dans waar ze lang voor hebben getraind, en nu eindelijk geshowd mag worden.

Het was een zeer goede dag voor Brinio en dat werd gewaardeerd door 4 maal een groot applaus!

 

 

Gymzaal Curieplein

Curieplein 19
7242 KH  Lochem

Gymzaal Sint Joseph

Prins Frisolaan 12a
7242 GZ  Lochem

Ledenadministratie

Wendy Colenbrander

ledenadministratie@briniolochem.nl