zondag, 17 januari 2021

Thomas gaat ook jongens les geven

Jongens turnen poster 12 12 2020 2Onze nieuwe leider voor de meisjes Thomas ten Lohuis gaat zodra de Corona maatregelen het weer toestaan weer starten met een jongens groep.

We beginnen met de leeftijdscategorie van 6 t/m 12 jaar op de woensdagmiddag van 15.15 - 16.15 uur.

Jongens die geïnteresseerd zijn kunnen zich dan op de eerstvolgende woensdagmiddag na afloop van de Corona sluiting om 15.15 uur melden bij Thomas in de zaal aan het Curieplein. Voor informatie of aanmelden stuur e-mail naar de voorzitter René Trekop Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We zijn heel blij dat Thomas het jongens turnen weer op wil pakken en we wensen hem daarbij heel veel succes.