zondag, 17 januari 2021

Deelname aan wedstrijden/optredens seizoen 2020/2021

Voor de turnwedstrijden van dit seizoen moet iedere vereniging zich inschrijven voor eind oktober. Doordat de overheid heeft besloten de komende periode geen wedstrijden meer te mogen organiseren en verschillende organisaties onduidelijk zijn over de wedstrijden, hebben we besloten om tot nu toe geen inschrijvingen te doen.

Dit heeft onder andere te maken met het feit, als een vereniging zich wel inschrijft en de wedstrijden gaan door, maar door omstandigheden niet mee kan doen, krijgen wij als vereniging een boete.

Als er voor de wedstrijden dit seizoen nog een andere opzet of iets dergelijks mogelijk is, dan zullen we jullie hierover informeren.

Ook voor de jazz optredens en wedstrijden geldt dat we in afwachting zijn van de organisaties of het door kan gaan. De leiding zal jullie hierover informeren.

Bestuur Brinio Lochem