zondag, 17 januari 2021

Lessen na de herfstvakantie

Voor de herfstvakantie is er gecommuniceerd dat de turnlessen geannuleerd werden vanwege een besmetting op basisschool de Rank en de veiligheid van onze leiding.
Goed nieuws, na de herfstvakantie starten alle turnlessen weer! Alle andere lessen starten ook weer na de herfstvakantie net zoals daarvoor.
We vragen jullie aandacht voor de volgende punten:

•             Ouders zijn niet toegestaan in de accommodatie. Dringend, doch

vriendelijk, verzoek om uw kind weg te brengen tot aan de deur en ook daar ophalen. Heeft uw kind toch hulp nodig  met aan -of uitkleden, geef dit dan van te voren door bij de leiding.

Houdt ook buiten 1,5 meter afstand van elkaar.

•             Handen graag van te voren ontsmetten. Indien noodzakelijk kan dit ook in de accommodatie.

•             Er mag gebruik worden gemaakt van de wc’s, niet van de douches.

•             Eigen bidon of drinkbeker meenemen.

•             1,5 meter afstand houden van de leiding die 18 jaar of ouder is.

•             Verdenking van coronabesmetting of positieve coronatest in jouw omgeving? Laat je testen en volg de instructie van de GGD.