zondag, 17 januari 2021

Alet van der Wal stopt.

Beste leden en ouders van leden turnen recreanten,

Afgelopen week heeft Alet van der Wal besloten om te stoppen met lesgeven bij Brinio.

We vinden het jammer dat ze dit besluit heeft genomen.

Na overleg met haar zal donderdag 12 november 2020 de laatste les zijn die zij geeft.

Uiteraard er van uitgaande dat de lessen vanwege Covid-19 door kunnen gaan.

We hebben direct een vacature gesteld en zullen de komende week al een mogelijke vervanger spreken. Uiteraard zullen wij jullie op de hoogte houden van de invulling van de vacature.

Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact op met mij via onderstaande contactgegevens of met één van de andere bestuursleden.

René Trekop
Voorzitter Brinio