maandag, 26 oktober 2020

Turnlessen geannuleerd

Beste (ouders van) leden,

Zoals een aantal (ouders van) de leden al hebben vernomen, hebben we donderdag jl. de turnlessen moeten annuleren vanwege een corona bestemming bij een leerkracht op een van de basisscholen van Lochem. Om die reden en de kans dat besmetting via de leerlingen van deze school doorgegeven wordt aan onze trainsters hebben we besloten om alle turnlessen tot de herfstvakantie annuleren. Mede doordat de turnleiding nauwer in contact staat met de leden dan de Jazz, Bodyfit en Fitness plus hebben we dit besluit zo genomen.

Zodra we meer weten hoe de ontwikkelingen aangaande het corona virus zijn, zullen we uiterlijk einde van de herfstvakantie het vervolg communiceren.

Wanneer er in de andere groepen of in de omgeving van de leden/trainsters besmettingen aan de orde zijn, zullen we hier ook op basis van de regels van het RIVM daar naar handelen.

Namens het volledige bestuur,

Chantal Nijman