donderdag, 01 oktober 2020

Lessen weer gestart

Beste leden of ouders/verzorgers,

Vanaf maandag  31 augustus  zijn de scholen weer gestart en zo ook alle lessen bij Brinio!

De leiding heeft er in ieder geval weer ontzettend veel zin in om iedereen de leukste turnoefeningen, dansen, body workouts of volleyballessen te geven!

Hier treffen jullie het meest actuele rooster aan.

We zijn erg blij dat we ook na de zomervakantie binnen mogen sporten. De regels die voor de vakantie zijn medegedeeld zijn nog steeds van kracht.

Graag willen wij jullie nogmaals herinneren aan de Corona regels.

• Ouders zijn niet toegestaan in de accommodatie. Dringend, doch vriendelijk, verzoek om uw kind weg te brengen tot aan de deur en ook daar ophalen. Heeft uw kind toch hulp nodig met aan -of uitkleden, geef dit dan van te voren aan bij de leiding. Houdt ook buiten 1,5 meter afstand van elkaar;
  • Handen graag van te voren ontsmetten. Indien noodzakelijk kan dit ook in de accommodatie.
  • Er mag gebruik worden gemaakt van de wc’s, niet van de douches;
  • Eigen bidon of drinkbeker meenemen;
  • 1,5 meter afstand houden van de leiding die 18 jaar of ouder is;
  • Kom je terug uit een gebied waar code ‘’oranje’’ of ‘’rood’’ geldt? Dan volgen we de richtlijnen van de Nederlandse overheid en vragen we hiervoor je eigen verantwoordelijkheid te nemen;
  • Verdenking van Coronabesmetting of positieve Coronatest in jouw omgeving? Laat je testen en volg de instructie van de GGD.

Als we ons allen aan de regels houden, dan kan iedereen weer met veel plezier sporten.

Heel veel plezier en succes gewenst dit seizoen!

Namens het volledige bestuur,

Chantal Nijman