donderdag, 01 oktober 2020

KONINGSSPELEN 2020 LIVE !

Morgenochtend, 16 april, van 10:00u tot 11:00u gaan de coaches en enkele aanbieders van de Brede School LIVE de Koningsspelen in Lochem uitzenden via Facebook en Instagram. Zij verzorgen laagdrempelige activiteiten waaraan iedereen thuis mee kan doen. En dat gewoon vanachter je laptop, telefoon of tablet!

Programma
10:00u tot 10:30u is er een programma voor de allerkleinsten van 2,5 jaar tot 4 jaar.

10:30u tot 11:00u is er een programma voor de kinderen van groep 3 tot en met 8.

Brinio zal om 10:00 en 10:30 uur de Koningsspelen openen met een Koningsspelendans!

Hoe gaat het in zijn werk?
Zorg er voor dat je morgenochtend klaar zit met een aantal voorwerpen achter je laptop, telefoon of tablet. Via Facebook Brede School pagina of Instagram Sportcoach account volg je de livestreams van de Brede School of sportcoaches en doe je mee! Natuurlijk is het leuk om te kijken, maar meedoen is nog leuker!

Hier de link naar de Facebookpagina van de Brede school:

Wat heb je nodig?
Een laptop of telefoon of tablet met de livestream, ruimte om te bewegen, een bal, een opgeblazen ballon en een rietje. En natuurlijk oranje kleding!

Het zijn tenslotte de Koningsspelen!

We zien je graag morgenochtend donderdag 16 april via de livestream. Je kunt via de chatfunctie ook reageren op wat er allemaal gebeurd. Leuk als je er bij bent!

Chantal Nijman

Secretaris Brinio Lochem