donderdag, 01 oktober 2020

Contributiebetaling tot 1 juni 2020

Het naleven van de maatregelen rondom het Corona-virus in Nederland, betekent dat voor onze groepen de activiteiten tot 1 juni stil liggen.
Voor turnen en jazz bieden we digitaal oefenstof aan op Facebook. Daarnaast zullen voor een aantal groepen online lessen georganiseerd worden, deze zijn nog in ontwikkeling.

We zullen (evenals veel andere verenigingen) wel gewoon de incassering van de contributie laten doorgaan, onze vaste kosten lopen namelijk wel gewoon door.
We hopen op uw begrip hiervoor. Mocht dit problemen voor u opleveren, neemt u dan contact met ons op.

De contributie van het tweede kwartaal zal begin mei worden geïnd. Uiteraard zijn we aan het kijken naar ondersteunende maatregelen voor het bekostigen van de vaste lasten. Zodra we hier uitsluitsel over hebben zullen we dit met jullie communiceren.

Hartelijke groet,

Anja Rouwenhorst