zaterdag, 30 mei 2020

Voortbestaan Brinio, extra ledenvergadering 28 januari 2020

Beste leden, ouders/verzorgers en juryleden ,

Een vereniging kan niet bestaan zonder leden, vrijwilligers en bestuur.

Het leden aantal van Brinio is behoorlijk groot, maar liefst 150 leden.

Vrijwilligers voor het organiseren en regelen van een kampioenschap is gelukkig nog te organiseren.

Maar helaas hebben we momenteel een bestuur bestaande uit 3 personen (Voorzitter Rene, Penningmeester Anja en Algemeen bestuurslid Ellen). In april 2020 treden Anja en Ellen af als bestuursleden en daarmee is het niet meer mogelijk om de vereniging voort te zetten.

Na diverse oproepen gedaan te hebben, is er helaas tot op heden nog geen aanvulling op het bestuur en enkele essentiële vrijwilligersfuncties gevonden.

Om met jullie in gesprek te gaan en duidelijk te maken welke inzet nodig is om de vereniging te behouden, organiseren we een extra ledenvergadering op dinsdag 28 januari 2020 om 20.00 uur bij Stichting Welzijn Lochem, dr. Rivestraat 1 in Lochem (boven de bibliotheek).

We zien u graag 28 januari bij Stichting Welzijn Lochem.

Mede namens Ellen en Anja

René Trekop