maandag, 19 november 2018

Kick-off Brinio en Plus Cornelis Clubfund actie

Cornelis Banner2

Op 2 november was er de aftrap van de unieke ClubFund-actie die Brinio samen met Plus Cornelis op heeft gezet. Ieder lid van Brinio die op de foto is gekomen krijgt deze week zijn eigen unieke actiefolder waarmee je eenvoudig de eigen FANshop kan openen.

Bovendien kan men ook heel makkelijk familie, vrienden en bekenden uitnodigen een bezoekje te brengen aan de FANshop én te gaan sparen voor FANartikelen. Voor zichzelf of voor het lid.

Want 1 ding moge duidelijk zijn…vanaf nu gaan we allemaal sparen voor gratis FANartikelen bij de Plus. Je eigen spelersfoto op artikelen als muismat, broodtrommel of badslippers…dat wil toch iedereen.

Je spaart bovendien niet alleen voor jezelf maar ook voor de Clubkas. Want van iedere bestelling ontvangt Brinio een heel mooi gedeelte direct in de clubkas. Als dat geen mooi 1-2’tje is!

za dec 22
Kerstvakantie 2018