donderdag, 13 december 2018

Uitvoering Brinio

UItvoering 2018Zaterdag 16 juni was het weer een drukte van belang in en rondom de schouwburg in Lochem. De jaarlijkse uitvoering van Brinio was die dag. In de ochtend eerst alles voorbereiden, toestellen van het Curieplein naar de Schouwburg brengen, podium verkenning, verloting klaar zetten, laatste afstemming tussen leiding, ladyspeaker, geluid, licht, bouwploeg, andere vrijwilligers.  Om 13.00 uur gaat de foyer open. Vele zijn gespannen als om 13.30 het doek opengaat. Het thema is “Er was eens…”. Een goed verhaal opgesteld door Marinka Beumer wordt middels diverse sprookjes uitgebeeld. Leuke, mooie en spectaculaire optredens van de jazzdance, meisjes- en jongensturners! Iedereen straalt en geniet. Publiek, leiding, leden en vrijwilligers. Wat een energie! ’S Avonds zijn de oudere groepen aan de beurt en is het net zo spectaculair. Wat een feest!

foto's middaguitvoering

foto's avonduitvoering