woensdag, 17 oktober 2018

Vrijwilligers gezocht

Meld je aan bij onze club!

Lid zijn van Brinio Lochem betekent voor u of uw kind waarschijnlijk iedere week heerlijk een uurtje sporten en ontspanning onder begeleiding van enthousiaste trainers. Een vereniging is echter meer dan sporten alleen.

We hebben een actieve groep vrijwilligers die zich o.a. bezig houdt met bestuurstaken, het organiseren van activiteiten en het werven van sponsorgelden.
Het vrijwilligerswerk is leuk en uitdagend om te doen en je raakt hierdoor ook meer betrokken bij de vereniging.
Helaas hebben wij, net als vele andere verenigingen, een tekort aan vrijwilligers.
Wij doen daarom een dringend beroep op iedereen die Brinio Lochem een warm hart toedraagt!
Op dit moment zijn wij op zoek naar vrijwilligers die een van de volgende taken op zich willen nemen:

-          Secretaris;
-          Wedstrijdsecretariaat;
-          Actie- en Sponsoringcommissie;
-          PR commissie.

Meld je aan bij een van de bestuursleden!
Met vriendelijke groeten,

za okt 20