dinsdag, 18 september 2018

Nieuwe Airtrack

Airtrack met bestuur en leidingVrijdag 16 februari hebben wij van de Nijha een nieuwe Airtrack in ontvangst genomen. De Airtrack hebben wij kunnen aanschaffen door donaties, de inkomsten van de Grote Clubactie en doordat Nijha hart heeft voor de Lochemse sportverenigingen. De Airtrack wordt gebruikt om allerlei oefeningen aan te leren. Het bestuur, de leiding, de turnmeisjes en jongens zijn blij met deze nieuwe aanwinst en bedanken een ieder die dit mogelijk heeft gemaakt.

Deze Airtrack is 10m. lang 2,8m. breed en 28 cm hoog. Door de lengte van 10m kan hij ook op het podium in de Schouwburg gebruikt worden , de oude was hiervoor te lang.

Het grote voordeel van deze mat is dat hij helemaal vlak is. Als hij eenmaal op spanning is kan de blower uitgezet worden daardoor minder lawaai in de zaal. Voor meer oefeningen te gebruiken omdat je de hardheid meer kunt variëren.

De oude tumblingbaan is nu over en er zal getracht worden hem te verkopen. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij de voorzittter.

vr sept 21
Brinio Kamp