maandag, 19 november 2018

Algemeen nieuws

Kick-off Brinio en Plus Cornelis Clubfund actie

Cornelis Banner2

Op 2 november was er de aftrap van de unieke ClubFund-actie die Brinio samen met Plus Cornelis op heeft gezet. Ieder lid van Brinio die op de foto is gekomen krijgt deze week zijn eigen unieke actiefolder waarmee je eenvoudig de eigen FANshop kan openen.

Bovendien kan men ook heel makkelijk familie, vrienden en bekenden uitnodigen een bezoekje te brengen aan de FANshop én te gaan sparen voor FANartikelen. Voor zichzelf of voor het lid.

Want 1 ding moge duidelijk zijn…vanaf nu gaan we allemaal sparen voor gratis FANartikelen bij de Plus. Je eigen spelersfoto op artikelen als muismat, broodtrommel of badslippers…dat wil toch iedereen.

Je spaart bovendien niet alleen voor jezelf maar ook voor de Clubkas. Want van iedere bestelling ontvangt Brinio een heel mooi gedeelte direct in de clubkas. Als dat geen mooi 1-2’tje is!

Briniokamp 2018

Foto's Briniokamp 2018:

Van 21 t/m. 23 september hebben 24 leden 5 kampleiding het hele weekend het Briniokamp gevierd! Gevierd? Jazeker, want dit kamp was zo leuk dat het een feestje voor iedereen was.

Helaas zaten de weergoden ons niet mee waardoor een aantal geplande buitenactiviteiten niet door konden gaan, maar daar was de pret niet minder om.

Vrijdagavond werd gestart met het schepenspel, waarbij de groep werd opgedeeld in 4 cruiseschepen. Tijdens de reis moesten er allerlei opdrachten uitgevoerd worden om uiteindelijk te zien welk cruiseschip het beste was, na deze mooie reis was er wat muziek, waarna het bed opgezocht werd door veel leden. Wat volgde voor veel leden en een deel van de kampleiding was een korte nacht, maar iedereen stond om half 9 op zaterdagochtend weer fris en fruitig buiten voor de ochtendgymnastiek. De zaterdagochtend was en bleef droog en wij zijn in groepjes op pad gegaan met WC-borstels. WC-borstels? Ja WC-borstels, er moest een route afgelegd worden met de spelregels van het klootschieten alleen werd er gegooid met WC-borstels. Onderweg kwamen we een zakje melk en wat eieren tegen.. Wat moesten we hiermee? Uiteindelijk vonden we ook boter en een pak pannenkoekmix, ieder groepje mocht zijn eigen pannenkoeken gaan bakken, wat een feest en wat hebben wij goede pannenkoekbakkers onder onze leden!

De zaterdagmiddag hebben we afwisselend binnen en buiten doorgebracht met een 6-kamp, tussen de buien gauw door naar buiten omdat  wat actiefs te doen. Na de actieve middag ging er bij iedereen wel een bord macaroni in.

Op zaterdagavond hebben we “ik hou van Holland” gespeeld. In groepjes opdrachten maken en uitvoeren. Tussendoor een broodje knakworst en wat drinken. Rond half 12 was het bedtijd, maar de oudste meiden en jongens mochten nog opblijven en werden in de omgeving van de Bovenberg, ergens tussen de weilanden gedropt. Samen met Joshua en Harmen moest de weg teruggevonden worden.

Op zondagochtend werd er uitgeslapen! De eerste kinderen werden om half 10 pas wakker, daarna ochtendgymnastiek en een rustig ontbijt. Na het ontbijt moest de boel weer afgewassen worden, Joshua vond het nodig om hier een schuimparty van te maken. De filmpjes op facebook hierover hebben verder geen uitleg nodig…

Na alle tassen te hebben ingepakt heeft iedereen zich uitstekend vermaakt met een zelfgekozen activiteit. Een aantal jongens  en  meiden wilden graag kleuren, de oudste meiden en jongens speelden een spelletje hints en verboden woord. Ondertussen speelden Harmen en Joshua een spelletje Ranjapong, deze werden goed aangemoedigd door alle leden.

Vlak voor de ouders kwamen werden alle deuren op slot gedraaid, gordijnen dicht gedaan en heeft iedereen zich boven op een slaapkamer verstopt. Heel spannend want iedereen moest muisstil zijn om te zorgen dat ouders ons niet hoorden en zagen. En de ouders zich maar afvragen of ze wel op de goede plek waren om hun kinderen op te halen.

Na een dankwoord van onze voorzitter was het voor de kinderen tijd om naar huis te gaan.

De kampleiding heeft genoten van het gezellige kamp! Wij hopen de leden ook.

Foto’s van dit gezellige weekend zijn op onze website te vinden. Ook staan er al wat filmpjes en foto’s op onze facebookpagina.

Groetjes

Joshua, Harmen, Anne, Marinka en Ellen

Grote Clubactie 2018

Grote ClubactieZoals jullie misschien al gemerkt hebben is de Grote Clubactie van start gegaan.
Ook Brinio neemt hieraan deel.
Met  de opbrengst van deze actie zullen er turntoestellen vervangen worden.
voor degenen die de meeste loten verkopen zijn er leuke prijsjes te verdienen.

In de bijlage staat alle informatie over deze actie.
We wensen iedereen veel succes bij de verkoop van de loten.

Grote-Clubactie-2018.pdf

Lesrooster 2018-2019

zonnetjeAls je op "meer lezen" drukt dan zie je het hele lesrooster op de volgende pagina.

Dag Tijd Lessoort Accommodatie Wie
Maandag 16.30 – 17.30 Jazz 3 UP! Curieplein Silke
  17.30 – 18.30 Jazz 4 Rythm Curieplein Silke
  19.00 – 20.00 Bodyfit dames Curieplein Silke