zondag, 22 april 2018

Algemeen nieuws

Vrijwilligers gezocht

Meld je aan bij onze club!

Lid zijn van Brinio Lochem betekent voor u of uw kind waarschijnlijk iedere week heerlijk een uurtje sporten en ontspanning onder begeleiding van enthousiaste trainers. Een vereniging is echter meer dan sporten alleen.

We hebben een actieve groep vrijwilligers die zich o.a. bezig houdt met bestuurstaken, het organiseren van activiteiten en het werven van sponsorgelden.
Het vrijwilligerswerk is leuk en uitdagend om te doen en je raakt hierdoor ook meer betrokken bij de vereniging.
Helaas hebben wij, net als vele andere verenigingen, een tekort aan vrijwilligers.
Wij doen daarom een dringend beroep op iedereen die Brinio Lochem een warm hart toedraagt!
Op dit moment zijn wij op zoek naar vrijwilligers die een van de volgende taken op zich willen nemen:

-          Secretaris;
-          Wedstrijdsecretariaat;
-          Actie- en Sponsoringcommissie;
-          PR commissie.

Meld je aan bij een van de bestuursleden!
Met vriendelijke groeten,

Secretaris gezocht

Beste leden en ouders,

Wij zijn met grote SPOED op zoek naar een secretaris aangezien onze huidige secretaris, na jaren van toewijding, haar taken inmiddels heeft neergelegd.
Kent u of bent u iemand die zich hiervoor wil inzetten? Geef het s.v.p. zo snel mogelijk aan ons door.
Kandidaten voor de overige functies zijn ook welkom uiteraard, maar bovenstaande is echt noodzakelijk.
In de vacature staat exact vermeld wat de bijbehorende taken zijn en hoeveel tijd dit in beslag neemt. Dat valt echt reuze mee.
Het lijkt vaak zwaarder dan het daad werkelijk is en u steunt de vereniging van uzelf, zoon en/of dochter!
Bekijk hier de vacature secretaris

Actie Tank en Schenk

flyer tank en schenkBeste leden en ouders/verzorgers,

Sinds kort heeft Peut tankstation Brand Oil aan de Tramstraat in Lochem overgenomen. Tankstation Peut wil graag samenwerken met lokale verenigingen en goede doelen. Zij hebben de actie Tank en Schenk in het leven geroepen.

Wat houdt Tank en Schenk in? Per getankte liter draagt Peut 1 cent af een goed doel of vereniging. De klant bepaald aan de kassa zelf, door middel van een tablet, welke vereniging of goed doel hij/zij wil steunen.

Brinio doet mee! Wil jij onze vereniging steunen? Dat kan! Brinio doet namelijk mee met de actie Tank en Schenk.  Ga dus gauw tanken om jouw punten aan Brinio te schenken!

Namens het bestuur, met vriendelijke groet,
Ellen Korterink

Brinio start weer met een nieuwe groep Kleutergym

Nieuwsbrief mrt 2018 kleuters

Vanaf vrijdag 9 maart start Brinio weer met een nieuwe groep kleutergym voor

kleuters in de leeftijd van 3 tot 6 jaar.

Curieplein. De eerste 3 lessen zijn gratis.

Bij kleutergymnastiek worden situaties geboden die passen bij de kinderen en die elk kind op zijn eigen niveau kan beleven, en waarop elk kind zich op zijn eigen tempo en mogelijkheden ontwikkelt. Daarbij proberen wij het kind te stimuleren steeds een stapje verder te gaan. Er wordt steeds uitgegaan van de belevingswereld van het kind.

Laat je kind ook meedoen en lekker sportief bezig zijn met leeftijdgenootjes.Brinio start weer met een nieuwe groep Kleutergym

Curieplein. De eerste 3 lessen zijn gratis.

Laat je kind ook meedoen en lekker sportief zijn met leeftijdgenootjesBrinio start weer met een nieuwe groep Kleutergym

Curieplein. De eerste 3 lessen zijn gratis.

Laat je kind ook meedoen en lekker sportief zijn met leeftijdgenootjes

za juni 16
Brinio uitvoering