zondag, 25 februari 2018

Algemeen nieuws

Nieuwe Airtrack

Airtrack met bestuur en leidingVrijdag 16 februari hebben wij van de Nijha een nieuwe Airtrack in ontvangst genomen. De Airtrack hebben wij kunnen aanschaffen door donaties, de inkomsten van de Grote Clubactie en doordat Nijha hart heeft voor de Lochemse sportverenigingen. De Airtrack wordt gebruikt om allerlei oefeningen aan te leren. Het bestuur, de leiding, de turnmeisjes en jongens zijn blij met deze nieuwe aanwinst en bedanken een ieder die dit mogelijk heeft gemaakt.

Deze Airtrack is 10m. lang 2,8m. breed en 28 cm hoog. Door de lengte van 10m kan hij ook op het podium in de Schouwburg gebruikt worden , de oude was hiervoor te lang.

Het grote voordeel van deze mat is dat hij helemaal vlak is. Als hij eenmaal op spanning is kan de blower uitgezet worden daardoor minder lawaai in de zaal. Voor meer oefeningen te gebruiken omdat je de hardheid meer kunt variëren.

De oude tumblingbaan is nu over en er zal getracht worden hem te verkopen. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij de voorzittter.

Turnpakjes te koop

turnpakjesKleding:
Wat je aan doet tijdens de les maakt niet uit, zolang je er maar lekker in kunt bewegen. Als we echter naar wedstrijden of andere optredens gaan, moet er natuurlijk Brinio kleding gedragen worden.

Turnpakjes voor meisjes:
Bij alle wedstrijden echter moeten de meisjes het turnpakje van de vereniging dragen, dit pakje kunnen de leden zelf bestellen via de link: turnpakje V 499.
Brinio heeft ook nog een aantal nieuwe paarse pakjes te koop voor € 10,00 per stuk.
Het gaat om de volgende maten:

Maat 55 8 jaar 3 stuks
Maat 60  10 jaar 4 stuks
Maat 65 12 jaar 3 stuks
Maat 70 14 jaar 4 stuks
Maat 36   3 stuks

Frank Harts genomineerd als "sporttalent"

066gymDe Sportraad Lochem organiseert ook dit jaar weer de Sportverkiezingen voor de Sport-(man, vrouw, ploeg, talent en jeugdsportploeg)  en reikt de bijbehorende prijzen uit.

Frank Harts is door het bestuur van Brinio voorgedragen als "sporttalent" van het jaar.

Frank is super enthousiast en heeft talent om door te groeien naar hoger niveau.

Dat Frank kan sporten bij Brinio is onder andere mogelijk gemaakt door bijdrage in de kosten via Stichting Leergeld en Jeugd Sportfonds. Frank heeft door zijn turnprestaties meer zelfvertrouwen gekregen en dat heeft hij ook in de moeilijke periode ook nodig gehad.

De prijsuitreiking over de in 2017 geleverde prestaties vindt 17 Februari 2018 plaats.

Op Frank stemmen kun je via onderstaande link.

Stemmen op Frank

Valentijnsdisco

ValentijnOp 10 februari organiseert de activiteitencommissie een heuse Valentijnsdisco.

De Valentijnsdisco is voor alle leden van Brinio, jong en oud! Alle leden mogen 1 vriendje/vriendinnetje meenemen.

Tijd: 18.30-20.30

Meer hierover lees je via "lees meer"

Marije Flierman

Ellen Korterink-van Emst