vrijdag, 15 november 2019

Algemeen nieuws

Stagiaires bij Brinio lessen

StagiairesSinds dit sportseizoen zijn Erwin Kolkman, student aan de CIS Rijn IJssel en Nienke van Leeuwen, student Roc van Twente begonnen met hun stage bij Brinio Lochem. Het komende sportseizoen zullen zij stage lopen bij de recreatieve meisjes groepen o.l.v. Joshua.
Wij wensen Erwin en Nienke een leuke en leerzame stage toe.

Jazz dans in Schouwburg Lochem tijdens viering 150 jarig bestaan

Dit jaar bestaat Schouwburg Lochem maar liefst 150 jaar!! En dat wordt gevierd met een feestelijk jubileumweekend op 14 en 15 september.

Zaterdag 14 september zullen diverse Lochemse groepen hun kunnen laten zien en horen op het toneel van De Schouwburg.
Als een van de oudste klanten van de Schouwburg mag Brinio hier natuurlijk niet ontbreken.

Onze jazz groepen demo B, jazz 1 en jazz 2 zullen op 14 september om 12.30 uur en om 14.30 uur 2 wervelende shows namens Brinio weggeven.
De entree is gratis.

Het volledige podium programma is als volgt:

11:00 uur  17:00 uur  Tentoonstelling in De Vereenigde Societeiten en Schouwburg Lochem

11:30 uur    Slagwerkgroep Advendo
12:00 uur    Dansstudio PopUp
12:30 uur    Jazzgroep Brinio
13:00 uur   Jeugdorkest Advendo
13:15 uur   Slagwerkgroep Advendo
13:30 uur   Dansstudio Pop Up
14:00 uur   Jeugdorkest Advendo
14:30 uur    Jazzgroep Brinio

Naar website Lochemse Schouwburg

10 dames gehuldigd voor 419 jaar lidmaatschap

Dames langdurig lid GrootAfgelopen zaterdag 29 juni was er de jaarlijkse uitvoering van gymnastiek vereniging Brinio in de schouwburg van Lochem. Daar werd Marian Duistermaat in het zonnetje gezet. Dit jaar is zij 60 jaar lid van Brinio. In haar Bodyfit groep en in de Fitness (plus) groep, onder leiding van Silke Winkels, zijn nog een aantal dames al vele jaren lid. Vandaar dat ook zij in het zonnetje werden gezet door bestuurslid Anja Rouwenhorst.

Onderste rij van links naar rechts:

Rikie Hazewinkel 36 jaar lid
Marian Duistermaat 60 jaar lid
Gonnie Schot 57 jaar lid
Jannie Kettelarij 33 jaar lid
Angelien Temmink 42 jaar
Gerrie Knoef 42 jaar lid
Hielkje Veenendaal  36 jaar lid
Joke Schonewille 33 jaar lid
Mini Nales 33 jaar lid
niet op de foto:
Marina Steenstra 47 jaar lid

Nieuwskrant uitvoering 2019

Op 29 juni wordt de jaarlijkse uitvoering gehouden in de Lochemse Schouwburg

Voor de deelnemers is er een Nieuwskrant gemaakt waar veel wetenswaardigheden over dit jaarlijkse spektakel vermeld staan.

De Nieuwskrant "Uitvoering 2019" kunt u hier downloaden.

Jazz selectie neemt deel aan Openluchtspel

Flyer openluchttheater 2019Deelnemen aan het openluchtspel in het mooie openluchttheater in Lochem is voor mij een grote wens die in vervulling gaat als choreograaf. Een volle agenda met optredens, veel trainen en spanning komen erbij kijken, gelukkig draaien mijn groepen daar de hand niet voor om. De selectie A en B groepen mogen hieraan deelnemen. In totaal 16 dansers voor 3 mooie, swingende en krachtige dansen.

Iedere donderdagmiddag -en avond trainen de selectiegroepen. Op dit moment zit de eerste dans er in, ik kan jullie verklappen, de sfeer en liefde spatten er vanaf!

We bereiden ons voor door veel Mexicaanse muziek te luisteren, ons te verdiepen in de cultuur en kleding dan moet dat vast goed komen!

Wij kunnen niet wachten om straks onze dansen aan iedereen uit Lochem en omstreken te laten zien
Amigos Ahoy!

Chantal Nijman