zondag, 17 januari 2021

Algemeen nieuws

Nieuwsbrief december 2020

nieuwsbrief logo jpgBeste leden, ouders en verzorgers,

hier kunnen jullie de laatste nieuwsbrief van 2020 downloaden.

Voor iedereen is/was 2020 een bijzonder jaar en zo ook voor Brinio!

In de nieuwsbrief kunnen jullie lezen dat het bestuur opzoek is naar vrijwilligers die mee willen helpen bij het ontwikkelen en opzetten van het nieuwe ledenadministratie systeem.

Hieraan zitten veel voordelen en daarom moeten er wat (extra) zaken geregeld worden. Uw kijk en visie daarop is van groot belang en daarom vragen we u om hulp. Kijk voor meer informatie op pagina 3 van de nieuwsbrief en meldt u aan!

Namens het volledige bestuur willen wij alle vrijwilligers die het afgelopen jaar voor Brinio zijn steentje heeft bijgedragen ontzettend bedanken voor de inzet!

Ook onze leiding willen we bedanken, die in deze tijd op een creatieve wijze, de lessen op verschillende manieren heeft kunnen aanbieden.

Rest ons jullie hele fijne feestdagen en een goed en sportief 2021 te wensen!

namens het bestuur,

René Trekop

Dinant ten Velde

Chantal Nijman

Geen lessen van 15 december t/m dinsdag 19 januari.

Helaas heeft het kabinet de maatregelen, vanwege de vele COVID-19 besmettingen, weer moeten aanscherpen.

De lessen binnen in de zaal mogen vanaf 15 december 00:00 uur niet meer worden gegeven t/m dinsdag 19 januari 2021.

Dit betekent dat alle lessen vanaf dinsdag 15 december 2020 t/m dinsdag 19 januari 2021 komen te vervallen.

Naar verwachting zullen wij jullie, na de eerst volgende persconferentie, informeren over de maatregelen en/of versoepeling na 19 januari 2021.

We zullen bekijken of we online nog wat leuke items kunnen doen, maar hierover na de kerstvakantie meer.

We wensen jullie allen toch fijne feestdagen en we gaan er zodra het kan in 2021 weer een leuk Jazz, Turn, Bodyfit en Fittness Plus jaar van maken!

Stay safe!

P.s. jullie ontvangen binnenkort weer een nieuwe nieuwsbrief met leuke items over de lessen die wél door zijn gegaan, houd de mail in de gaten ).

Het Bestuur Brinio Lochem

Chantal Nijman

Dinant ten Velde

René Trekop

Thomas gaat ook jongens les geven

Jongens turnen poster 12 12 2020 2Onze nieuwe leider voor de meisjes Thomas ten Lohuis gaat zodra de Corona maatregelen het weer toestaan weer starten met een jongens groep.

We beginnen met de leeftijdscategorie van 6 t/m 12 jaar op de woensdagmiddag van 15.15 - 16.15 uur.

Jongens die geïnteresseerd zijn kunnen zich dan op de eerstvolgende woensdagmiddag na afloop van de Corona sluiting om 15.15 uur melden bij Thomas in de zaal aan het Curieplein. Voor informatie of aanmelden stuur e-mail naar de voorzitter René Trekop Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We zijn heel blij dat Thomas het jongens turnen weer op wil pakken en we wensen hem daarbij heel veel succes.

Nieuwe leiding voor meisjes recreanten

Beste leden en ouders van leden turnen recreanten,

We hebben de afgelopen weken hard gewerkt om een nieuwe leiding te vinden voor de recreanten turngroepen en we hebben goed nieuws! Het is ons gelukt om deze te vinden!

Thomas ten Lohuis (23 jaar) gaat vanaf woensdag 18 november 2020 de lessen van Alet overnemen. Hij heeft al jarenlange ervaring in het lesgeven bij gymvereniging GAREO in Rekken.

Wat betekent dit voor de leden?

Met een leidingwissel zijn we soms genoodzaakt met de lessen te schuiven.
Met een kleine aanpassing hebben we het rooster grotendeels in takt weten te houden. Hieronder het nieuwe rooster:

De groep turnen groep 3 meisjes wordt met ingang van 19 november 2020 verplaatst naar de woensdagmiddag van 16.15 - 17.15 uur omdat  Thomas  op woensdag en donderdag niet eerder kan starten dan 16.15 uur vanwege school/stage.

We wensen Thomas veel plezier en gaan er vanuit dat je als turnrecreant de lessen met plezier op dit (gewijzigd) tijdstip kan blijven volgen.

De lesdagen / tijden zijn v.a. woensdag18 november:

Dag Tijd Lessoort Accommodatie Wie
Woensdag 16.15 - 17.15 Turnen groep 3 meisjes Curieplein Thomas

Donderdag 16.15 – 17.15 Turnen groep 4 meisjes Curieplein Thomas
  17.15 – 18.15 Turnen groep 5 meisjes Curieplein Thomas
  18.15 – 19.15 Turnen groep 6 meisjes Curieplein Thomas
  19.15 - 20.15 Turnen groep 7/8 en VO  Curieplein Thomas

Mocht uw kind op het gewijzigde tijdstip niet kunnen? Wilt u dat dan aan de ledenadministratie via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. doorgeven? Dan zorgen we dat de contributie deels wordt teruggestort.

Bij vragen, neem dan contact op met voorzitter René Trekop Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Hij is het aanspreekpunt voor de leiding en ouders van de turngroepen.

Bestuur Brinio

Opbrengst RABO Clubsupport

RABO cheque 2020Op 6 november was de uitreiking van de cheque Rabo clubsupport.

Wauw! Door al jullie stemmen hebben we maar liefst € 445,33 opgehaald! Echt geweldig 🤩!!

Bedankt voor jullie support en we gaan er wat leuks van doen zodra de maatregelen dit toelaten!

Stay safe! 💪👋

Chantal Nijman, secretaresse Brinio