dinsdag, 16 juli 2019

Algemeen nieuws

10 dames gehuldigd voor 419 jaar lidmaatschap

Dames langdurig lid GrootAfgelopen zaterdag 29 juni was er de jaarlijkse uitvoering van gymnastiek vereniging Brinio in de schouwburg van Lochem. Daar werd Marian Duistermaat in het zonnetje gezet. Dit jaar is zij 60 jaar lid van Brinio. In haar Bodyfit groep en in de Fitness (plus) groep, onder leiding van Silke Winkels, zijn nog een aantal dames al vele jaren lid. Vandaar dat ook zij in het zonnetje werden gezet door bestuurslid Anja Rouwenhorst.

Onderste rij van links naar rechts:

Rikie Hazewinkel 36 jaar lid
Marian Duistermaat 60 jaar lid
Gonnie Schot 57 jaar lid
Jannie Kettelarij 33 jaar lid
Angelien Temmink 42 jaar
Gerrie Knoef 42 jaar lid
Hielkje Veenendaal  36 jaar lid
Joke Schonewille 33 jaar lid
Mini Nales 33 jaar lid
niet op de foto:
Marina Steenstra 47 jaar lid

Nieuwskrant uitvoering 2019

Op 29 juni wordt de jaarlijkse uitvoering gehouden in de Lochemse Schouwburg

Voor de deelnemers is er een Nieuwskrant gemaakt waar veel wetenswaardigheden over dit jaarlijkse spektakel vermeld staan.

De Nieuwskrant "Uitvoering 2019" kunt u hier downloaden.

Jazz selectie neemt deel aan Openluchtspel

Flyer openluchttheater 2019Deelnemen aan het openluchtspel in het mooie openluchttheater in Lochem is voor mij een grote wens die in vervulling gaat als choreograaf. Een volle agenda met optredens, veel trainen en spanning komen erbij kijken, gelukkig draaien mijn groepen daar de hand niet voor om. De selectie A en B groepen mogen hieraan deelnemen. In totaal 16 dansers voor 3 mooie, swingende en krachtige dansen.

Iedere donderdagmiddag -en avond trainen de selectiegroepen. Op dit moment zit de eerste dans er in, ik kan jullie verklappen, de sfeer en liefde spatten er vanaf!

We bereiden ons voor door veel Mexicaanse muziek te luisteren, ons te verdiepen in de cultuur en kleding dan moet dat vast goed komen!

Wij kunnen niet wachten om straks onze dansen aan iedereen uit Lochem en omstreken te laten zien
Amigos Ahoy!

Chantal Nijman

Vacature assistent leid(st)er

Vacature

Vanaf 4 september hebben we bij  de groepen van de 5e en 6e divisie onder- en bovenbouw en recreatie turnen dames een vacature voor een Assistent train(st)er.

De omschrijving van de vacature kun je hier lezen

Nieuwsbrief april 2019

nieuwsbrief logo jpgDe Nieuwsbrief April 2019 is uit.

Ieder lid zal hem binnenkort via de mail toegestuurd krijgen.
Je kunt deze Nieuwsbrief ook op deze site lezen als je op "lees meer" klikt en daarna op "Nieuwsbrief april 2019

Nieuwsbrief april 2019

Keimpe Klompe