dinsdag, 28 januari 2020

Algemeen nieuws

Voortbestaan Brinio, extra ledenvergadering 28 januari 2020

Beste leden, ouders/verzorgers en juryleden ,

Een vereniging kan niet bestaan zonder leden, vrijwilligers en bestuur.

Het leden aantal van Brinio is behoorlijk groot, maar liefst 150 leden.

Vrijwilligers voor het organiseren en regelen van een kampioenschap is gelukkig nog te organiseren.

Maar helaas hebben we momenteel een bestuur bestaande uit 3 personen (Voorzitter Rene, Penningmeester Anja en Algemeen bestuurslid Ellen). In april 2020 treden Anja en Ellen af als bestuursleden en daarmee is het niet meer mogelijk om de vereniging voort te zetten.

Na diverse oproepen gedaan te hebben, is er helaas tot op heden nog geen aanvulling op het bestuur en enkele essentiële vrijwilligersfuncties gevonden.

Om met jullie in gesprek te gaan en duidelijk te maken welke inzet nodig is om de vereniging te behouden, organiseren we een extra ledenvergadering op dinsdag 28 januari 2020 om 20.00 uur bij Stichting Welzijn Lochem, dr. Rivestraat 1 in Lochem (boven de bibliotheek).

We zien u graag 28 januari bij Stichting Welzijn Lochem.

Mede namens Ellen en Anja

René Trekop

Voorzitter Brinio Lochem

Vacature voor meisjes recreatie

Gymnastiek Vereniging Brinio  is op zoek voor meisjes recreatie:

• Leider (m/v)

Wij zoeken iemand die:

• Minimaal in het bezit is van een Assistent Leider 2 diploma en wil Gymnastiek Leider 3 volgen
  • Ervaring heeft met het lesgeven aan meisjes recreanten / selectie
  • Samen met de assistenten de trainingen kan verzorgen op:
    • Donderdag van 15.15 – 20.15 (5 groepen van 1 uur) *
  • Enthousiast en gedreven is zowel binnen als buiten de trainingen

* dag en tijden kunnen nog aangepast worden.

Wij bieden

• Enthousiaste meisjes groepen in de leeftijd van 6 tot 16 jaar die zich verder willen ontwikkelen
  • Enthousiaste trainersgroep
  • Een passende vergoeding voor de lessen
  • Een betrokken vereniging die naast de reguliere lessen ook aandacht heeft voor de overige activiteiten.

Ook als je een deel van de boven aangegeven periode lessen wilt geven is je reactie welkom.

Voor nadere informatie en reactie kun je contact opnemen met:

René Trekop

06 3845 8579

Piet op bezoek

94f4acc5 cd69 4775 a75d 4944958633dbOp donderdag 28 november was het niet zomaar een turnles. De gymzaal was omgebouwd tot een waar Pieten-speel-paradijs. Samen met Piet hebben de meiden van de recreatieve turnlessen geleerd een échte Piet te worden. Op het dak klimmen, van dak tot dak springen, koprollen maken en zelfs een heuse salto. Iedereen heeft genoten tijdens deze zeer geslaagde les en we hebben er weer een heleboel Pietjes bij. Want aan het eind van de middag mochten alle kinderen een heus pieten diploma en natuurlijk wat lekkers meenemen naar huis

9ee00e0a b5e9 49f4 aa9b d7c78a9b656e 42d43f5c 0cdf 4d0e b706 158196f5c6ec 863354fa 93a6 4e2e a0b8 261af4b5e7ca
57206edb b438 4224 ab76 c6031927d793 064f203c 5007 4fde b680 5434105ef1dc 441e3376 14b5 4f94 9ba9 4d11a90d19c8

Veel loten verkocht tijdens Grote Clubactie

Wat zijn er weer veel loten verkocht voor de Grote Clubactie!

Dit jaar maar liefst: 892! En dat (helaas) zonder de turnjongens; heel goed gedaan!
We vinden het heel erg fijn dat jullie zo goed geholpen hebben. Dank jullie wel!
Als het goed is hebben jullie allemaal als bedankje een lekkere reep chocolade of smartie-buis gekregen (tenminste, als meester Joshua ze niet al op had... 😉).

Zoals bekend zouden de drie leden die de meeste loten hebben verkocht een prijs winnen.
De gelukkige prijswinnaars zien jullie op onderstaande foto's.
Annelotte, Lieke en Jolé hebben vanmiddag van Brinio een bol.com bon gekregen. Ze waren alle drie erg verrast!

Wat Brinio betreft is de Grote Clubactie nu afgerond. Al vindt de trekking van de loten natuurlijk nog plaats, op 11 december.  Lotnummers zijn, zodra het bedrag van de loten afgeschreven is, te vinden op het bankafschrift. Hopelijk hebben we dan nog meer prijswinnaars in ons midden!

Nogmaals bedankt en een fijne decembermaand gewenst.

René Trekop en Judith Lans.

Annelotte Groot  Jol Groot  Lieke Groot

Stagiaires bij Brinio lessen

StagiairesSinds dit sportseizoen zijn Erwin Kolkman, student aan de CIS Rijn IJssel en Nienke van Leeuwen, student Roc van Twente begonnen met hun stage bij Brinio Lochem. Het komende sportseizoen zullen zij stage lopen bij de recreatieve meisjes groepen o.l.v. Joshua.
Wij wensen Erwin en Nienke een leuke en leerzame stage toe.

Boukje van den Toren