zondag, 25 oktober 2020

Algemeen nieuws

Alet van der Wal stopt.

Beste leden en ouders van leden turnen recreanten,

Afgelopen week heeft Alet van der Wal besloten om te stoppen met lesgeven bij Brinio.

We vinden het jammer dat ze dit besluit heeft genomen.

Na overleg met haar zal donderdag 12 november 2020 de laatste les zijn die zij geeft.

Uiteraard er van uitgaande dat de lessen vanwege Covid-19 door kunnen gaan.

We hebben direct een vacature gesteld en zullen de komende week al een mogelijke vervanger spreken. Uiteraard zullen wij jullie op de hoogte houden van de invulling van de vacature.

Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact op met mij via onderstaande contactgegevens of met één van de andere bestuursleden.

René Trekop
Voorzitter Brinio

Grote Clubactie

Grote clubactie 2017In de week na de herfstvakantie (26 t/m 30 oktober) ontvangt de leiding graag jullie ingevulde boekjes van de Grote clubactie retour.

Ben je dit vergeten? Dan kan je het boekje ook inleveren bij Judith Lans of René Trekop.

Adressen:

Judith                   Hammarskjoldweg 10 te Lochem

René                    Torenmolenlaan 65 te Lochem

Allemaal heel erg bedankt voor jullie inzet!

Deelname aan wedstrijden/optredens seizoen 2020/2021

Voor de turnwedstrijden van dit seizoen moet iedere vereniging zich inschrijven voor eind oktober. Doordat de overheid heeft besloten de komende periode geen wedstrijden meer te mogen organiseren en verschillende organisaties onduidelijk zijn over de wedstrijden, hebben we besloten om tot nu toe geen inschrijvingen te doen.

Dit heeft onder andere te maken met het feit, als een vereniging zich wel inschrijft en de wedstrijden gaan door, maar door omstandigheden niet mee kan doen, krijgen wij als vereniging een boete.

Als er voor de wedstrijden dit seizoen nog een andere opzet of iets dergelijks mogelijk is, dan zullen we jullie hierover informeren.

Ook voor de jazz optredens en wedstrijden geldt dat we in afwachting zijn van de organisaties of het door kan gaan. De leiding zal jullie hierover informeren.

Bestuur Brinio Lochem

Rabobank actie

1110220 1 Banner geanimeerd 300x250Brinio doet dit jaar ook weer mee aan de Rabo Clubsupport Actie. De Rabobank steunt hiermee lokale clubs en verenigingen.

Vanaf 5 oktober kunnen leden van de Rabobank hun stem uitbrengen. Iedere stem is geld waard!

Hoe meer stemmen, hoe hoger de opbrengst voor de vereniging.

Het bestedingsdoel voor de sponsoring dit jaar is het organiseren van activiteiten voor de leden en het vieren van het 135 jarig bestaan van Brinio in 2021.

Ben je lid van de Rabobank stem dan op Brinio!! Opa’s, oma’s, familie en vrienden iedereen die lid is van de Rabobank kan stemmen.

Via onderstaande link om je stem uit te brengen.

Bedankt voor jullie Stem!!!

Lessen na de herfstvakantie

Voor de herfstvakantie is er gecommuniceerd dat de turnlessen geannuleerd werden vanwege een besmetting op basisschool de Rank en de veiligheid van onze leiding.
Goed nieuws, na de herfstvakantie starten alle turnlessen weer! Alle andere lessen starten ook weer na de herfstvakantie net zoals daarvoor.
We vragen jullie aandacht voor de volgende punten:

•             Ouders zijn niet toegestaan in de accommodatie. Dringend, doch

vriendelijk, verzoek om uw kind weg te brengen tot aan de deur en ook daar ophalen. Heeft uw kind toch hulp nodig  met aan -of uitkleden, geef dit dan van te voren door bij de leiding.

Houdt ook buiten 1,5 meter afstand van elkaar.

•             Handen graag van te voren ontsmetten. Indien noodzakelijk kan dit ook in de accommodatie.

•             Er mag gebruik worden gemaakt van de wc’s, niet van de douches.

•             Eigen bidon of drinkbeker meenemen.

•             1,5 meter afstand houden van de leiding die 18 jaar of ouder is.

•             Verdenking van coronabesmetting of positieve coronatest in jouw omgeving? Laat je testen en volg de instructie van de GGD.